Vakológép gépi vakoláshoz
Kaleta

Cégismertető

A hagyományaink 1992-ig nyúlnak vissza. Az építkezési piac fejlődésével, mindig igyekszünk kielégíteni az ügyfelek elvárásait, igyekszünk biztosítani, hogy az általunk gyártott eszközök modernek és funkcionálisak legyenek.
 

Jelenleg a "Kaleta" egy korszerű, modern üzem, a Krakkói Aleksandrow-ban található, amely megfelel az építőipari berendezések piacának minden kihívásával. A vevői igények állandó figyelemmel kísérése és a velük való kapcsolattartás tökéletes irányt biztosít a vállalat fejlődéséhez. Kínálunk: vakológépeket, tömlőket, kompresszorokat,  szórópisztolyokat, prémium keverőszárakat, statort, rotort, csatlakozókat, gyorscsatlakozókat, alkatrészeket vakoláshoz.

A krakkói professzionális vakoló gépek nemcsak a lengyel és az európai piacon, hanem más kontinenseken is ismertek. Köszönjük az összes olyan ügyfelet, aki együttműködik velünk, és meghívjuk Önt arra, hogy kihasználja kínálatunkat.

 

Gépeink minden CE minősítési és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek.  A szükségletek alapos szakmai elemzése, a gépfelhasználókkal és az építőanyagok vezető gyártóival való együttműködés új megoldásokat eredményeznek, az értékesítés és a kínálat folyamatosan bővül. Az a bizalom, amelyet ügyfeleink adnak nekünk, a legmagasabb jó.

 

Jelenleg a Kaleta 21 gépet mutat be a termelési programban, a legnépszerűbbek a Kaleta 6, Kaleta 5, Kaleta 4/230, és Kaleta 151. Minden gép rendelkezik a szükséges minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal.

A gyártó a megfelelő szabványos berendezéssel ellátott vakológépeket forgalmaz. A gépeket teljesen felszerelve adjuk, amelyek többek között a következőket tartalmazzák: habarcstömlő, levegőtömlő, rotor+stator, szórófej, tisztítópálca, g / k csatlakozó, szervizeszköz-készlet.

 

A készülékek hatékonysága és távolsága függ a vakolat keverékétől, a forgások és a szivattyú típusának finom szabályozásától (a maximális tartomány a táblázatban található).

A Kaleta vakológépeket folyamatosan a gipsz mechanikai alkalmazásához tervezik. A berendezés típusától függően ezek lehetnek: kész száraz keverékek, kész nedves keverékek és közvetlenül a helyszínen előkészített keverékek. A száraz keverék alkalmazása mind zsákból, mind közvetlenül a silóból lehetséges.

 

A vakológépek mindegyike alkalmas gipszes, cementes és WTA vakolatok gépi felhordására, továbbá ragasztók felhordására, dryvit rendszereknél háló beágyazására, önterülő aljzatok és önterülő cement és gipsz esztrich betonok bedolgozására.

A Kaleta 151 ezen túlmenően alkalmas vödrös gyantás és szilikonos színvakolatok felhordására.

 

 

Fentiekből kitűnik, hogy nem csak a gépi vakolással foglalkozó cégeknek érdemes vakológép vásárlásban gondolkodni, hiszen egy vakológép már egy családi ház építésével foglalkozó cég életében is megtérülhet, tekintettel arra, hogy a szakipari munkák nagy részénél hasznát tudják venni.

Kérdése van? Írjon nekünk!

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL ÜZENETÉT!


Kaleta vakológépek gépi vakoláshozKaleta vakológépek gépi vakoláshozKaleta vakológépek gépi vakoláshozKaleta vakológépek gépi vakoláshoz